TV der bevæger dig

Stjal designermøbler for 140.000 kr.

En rambuktyveri, hvor der blev stjålet designermøbler for 140.000 kr., har optaget politiet i Kolding det meste af dagen. To mænd blev i eftermiddag fængslet i 3 uger ved et grundlovsforhør i Horsens.

- Først fem minutter før vi skulle køre dem til Horsens, fandt vi ud af  hvem den ene af de anholdte var, fortæller Ove Brix Therkildsen fra Sydøstjyllands Politi i Kolding.

Meercedes som rambuk

Rambuktyveri hos auktionsfirmaet Lauritz.com på Trianglen i Kolding skete kl. 2.14. En Mercedes, som var stjålet under et indbrud i Gravens, blev brugt som rambuk. Tyvene tog fire stole og en sofa til hver 28.000 kr.

Møbler proppet i Mazda

De to mænd blev anholdt uden firmaet, hvor de havde proppet to af de dyre stole i en Mazda 626. Bag bilen stod de to andre stole og sofaen.
De to mænd er en 30+-årig mand fra Fredericia, som er kendt for tidligere tyverier af designermøbler - og en - viste det sig - 33-årig mand fra Brædstrup-egnen, som også har en længere kriminel løbebane.

Stak af

Den 30-årige fra Fredericia stak i øvrigt af fra politipatruljerne. Han var væk i et par timer, men blev anholdt, da en borger ringede til politiet og fortalte om en mand, der gik rundt med håndjern på....

Nægtede at opgive navn

Den 33-årige nægtede at opgive sit navn. Men det viste sig, at Mazdaen stammede fra Fredericia, hvor ejeren havde solgt den til en kvinde i Tønder i sidste uge.

Samme bil var indblandet i en spiritus-sag i Herning siden torsdag. Og bingo! Spritbilisten viste sig at være den 33-årige, kunne politiet konstatere på fotografierne i forbryderalbummet...!

Rambuktyveriet var i øvrigt kulminationen på en meget hektisk weekend for politiet i Kolding. Der er anmeldt 30 indbrud fra kommunen.

Og samtidig skulle de to arrestanter køres til Horsens, fordi retten i Kolding har temadag i dag - og bagefter blev de fængslede kørt til henholdsvis Århus og Odense.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden