TV der bevæger dig

Stjal designvarer for 1 mio. kr.

(Arkivfoto)

To mænd tiltales nu for 20 indbrud i private villaer og sommerhuse. Designvarer for 1 million kroner stjålet. Meget solgt inden de to blev anholdt

2 mænd på henholdsvis 24 og 26 år fra Vejle-området blev den 12. marts 2015 anholdt på fersk gerning efter at have lavet indbrud i Åbenrå-området.

Efter anholdelsen blev de to sigtet for mere end 20 indbrud i privat beboelse og i sommerhuse samt for hælerier. Indbruddene er fortrinsvis begået i Juelsminde-området samt i Syd og Sønderjyllands Politikreds.

Anholdelserne skete efter en koordineret aktion og efter længere tids efterforskning, hvor Sydøstjyllands Politi havde haft dem i kikkerten, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Under ransagningerne har politiet fundet betydelige mængder designvarer, der blandt andet stammer fra indbruddene. Tyvekosterne vurderes at repræsentere en værdi på omkring 500.000 kr. Sydøstjyllands Politi vurderer, at der i alt i sagen er stjålet designvarer for ca. 1 mio. kr., idet en del tyvekoster ikke er fundet, men formentligt allerede solgt bl.a. gennem Den Blå Avis.

De to mænd har undersøgt "mulighederne" på nettet. "...herunder ganske givet ejendomsmæglernes fine billeder, der har været som en bestillingsseddel for de mistænkte gerningsmænd. Dyre møbler og lamper med designernavne er på den måde blevet lokaliseret og derefter stjålet, for så at blive videresolgt til hr. og fru Danmark", skriver politiet.

De to mistænkte har siden anholdelsen siddet varetægtsfængslet, og de har delvist erkendt sig skyldige.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden