TV der bevæger dig

Stjal motorbåd til 2.2 mio. kr.

Sådan ser en Monte Carlo 42 ud. Prisen er 2,2 mio. kr.

Politiet eftersøger fire unge mænd, som søndag sejlede væk fra havnen i Årøsund i en motorbåd til 2,2 millioner kroner. De fire stjal i båden søndag formiddag. Båden blev fundet i Kolding fjord i formiddag. Den var tom.

Politiet i Haderslev fik søndag over middag melding om, at en motorbåd i den dyre prisklasse er gået på grund ved den lille ø Årø i Lillebælt. Motoren er i gang, men der er ingen personer i båden.

- Tændingslåsen var brudt op, så båden er stjålet, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Da der ingen personer var at se, blev Søværnets Operative Kommando varskoet - og en redningsaktion sat igang. Men uden resultat.

Mørk i huden

Politiet blev senere i løbet af søndagen kontaktet af vidner på Årø, som havde set fire unge mænd i en motorbåd i Årøsund Havn tidligere på dagen. Der foreligger ikke nærmere signalement af de fire unge - bortset fra at den ene var mørk i huden.

Politiet formoder at de fire har stjålet den kostbare motorbåd, som ejes af en mand i Kolding - og har forladt Årøsund i to motorbåde. Den stjålne og den, som over middag blev fundet havareret.

- De er formentlig samlet på den ene båd -og har bare ladet den anden sejle, siger vagtchefen til TV SYD.

Den stjålne motorbåd er af mærket MonteCarlo 42. Der findes kun en af dem her i landet, oplyser vagtchef Kim Lindholdt.

-Vi tror ikke, at der er sket de fire mænd noget, men vi håber, at nogen har set, hvor den karakteristiske båd kan være sejlet hen?

Oplysinger i sagen til politiet på telefon 1-1-4.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden