Stjal motorbåd til 2.2 mio. kr.

Politiet eftersøger fire unge mænd, som søndag sejlede væk fra havnen i Årøsund i en motorbåd til 2,2 millioner kroner. De fire stjal i båden søndag formiddag. Båden blev fundet i Kolding fjord i formiddag. Den var tom.

Politiet i Haderslev fik søndag over middag melding om, at en motorbåd i den dyre prisklasse er gået på grund ved den lille ø Årø i Lillebælt. Motoren er i gang, men der er ingen personer i båden.

- Tændingslåsen var brudt op, så båden er stjålet, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Da der ingen personer var at se, blev Søværnets Operative Kommando varskoet - og en redningsaktion sat igang. Men uden resultat.

Mørk i huden

Politiet blev senere i løbet af søndagen kontaktet af vidner på Årø, som havde set fire unge mænd i en motorbåd i Årøsund Havn tidligere på dagen. Der foreligger ikke nærmere signalement af de fire unge - bortset fra at den ene var mørk i huden.

Politiet formoder at de fire har stjålet den kostbare motorbåd, som ejes af en mand i Kolding - og har forladt Årøsund i to motorbåde. Den stjålne og den, som over middag blev fundet havareret.

- De er formentlig samlet på den ene båd -og har bare ladet den anden sejle, siger vagtchefen til TV SYD.

Den stjålne motorbåd er af mærket MonteCarlo 42. Der findes kun en af dem her i landet, oplyser vagtchef Kim Lindholdt.

-Vi tror ikke, at der er sket de fire mænd noget, men vi håber, at nogen har set, hvor den karakteristiske båd kan være sejlet hen?

Oplysinger i sagen til politiet på telefon 1-1-4.