TV der bevæger dig

Stjerner med hjerner dyster

Else Skjold, modeekspert og ph.d. studerende på Designskolen Kolding skal sammen med 9 andre ph.d. studerende dyste i konkurrencen Stjerner Med Hjerner.

Else Skjold, mode-ekspert og ph.d. studerende på Designskolen Kolding skal sammen med 9 andre ph.d. studerende dyste i konkurrencen Stjerner Med Hjerner.

Konkurrencen er en del af det landsdækkende Forskningens Døgn 19. april og foregår i Københavns Universitets Festsal under overværelse af Kronprinsesse Mary og uddannelsesminister Morten Østergaard.

?Stjerner Med hjerner? foregår således, at 10 ph.d.-studerende fra hele landet præsenterer deres forskningsfelt på tre minutter og dyster om at blive årets formidlingstalent.

Publikum, som består af særligt inviterede gæster og gymnasieelever samt to eksperter, vil ved at afgive SMS-stemmer bedømme, hvem der bedst formår at få sit budskab ?ud over rampen?.

I forbindelse med konkurrencen har Uddannelsesministeriet produceret 30 sekunders portrætfilm med hver af de 10 deltagere i ?Stjerner med hjerner?. Disse film indgår dels i showet som introduktion af de enkelte deltagere, dels bliver de brugt som optakt til Forskningens Døgn.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu