TV der bevæger dig

Stjernespiller dømt ude i op til halvanden måned

Mohammed Fella ramt af en arbejdsskade.

Esbjerg fBs norske trumf Mohammed Fellah misser flere af vestjydernes kommende kampe

Superligaklubben i fodbold Esbjerg må i flere uger klare sig uden den norske offensivspiller Mohammed Fellah.

Nordmanden måtte lade sig udskifte med en muskelskade efter godt 20 minutters spil i forårspremieren mod FC Nordsjælland 24. februar.

En skanning viser nu, at et af de fire hoveder i musklen i højre baglår er delvist revet over, og der venter nordmanden mellem fire til seks ugers pause.

- Han har pådraget sig en større muskelskade, som vi ikke ser så ofte, og meget afhænger af genoptræningen, som han allerede er i gang med. Den består overvejende af manuel behandling, bløddelsbehandling og elektrisk stimulering af musklen, siger Esbjergs fysioterapeut, Søren Møller Kristensen, til klubbens hjemmeside.

- Desuden er det vigtigt at lave øvelser, cykle og holde sig så meget i gang, som skaden tillader. Vi håber, at Fellah kan begynde at løbe lidt i næste uge, siger Søren Møller Kristensen.

Også midtbanespilleren Jesper Rasmussen, der få minutter før pausen måtte udgå af Esbjergs Europa League-kamp mod Fiorentina i Firenze, bliver behandlet for en muskelskade. Han ventes tilbage om to til fire uger.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden