Stor brand i industribygning kræver tre brandværn

Tre forskellige brandværn kæmper med en storbrand på Bakkevej i Bredebro.

Der er ild i en industribygning på Bakkevej 2 i Bredebro. 

Lige nu kæmper brandvæsenet stadig mod flammerne, og der har været hold til stede fra brandstationerne i både Højer, Bredebro, Løgumkloster og Visby.

- Der er opstået brand i den lave tilbygning, og da vi kommer frem, er der ved at være overtændt i den bygning. Problemet er, at den er bygget sammen med 10.000 m2 hal ved siden af, fortæller Jacob Christensen, indsatsleder ved Brand og Redning Sønderjylland til TV SYD.

Syd- og Sønderjyllands Politi fik melding om branden kl. 14.22, og var kort på stedet. Hurtigt forlod politiet dog stedet, da der ikke var brug for hverken at udsende varsler eller at evakuere personer. Der er heller ingen tilskadekomne ved branden.

Der er tale om en voldsom brand, og brandvæsenet fortæller, at det vil tage lang tid helt at slukke, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Claus Skovgaard til TV SYD.

Det bekræfter indsatsleder Jacob Christensen. - Vi forventer at slukningen tager omkring en tre- fire timer endnu, fortæller han til TV SYD omkring kl. 18.00.

Ilden brød ud i en tagkonstruktion i de gamle limfabrikationshaller på Bakkevej 2.