Stor dusør på dyreværns-aktivister

Mink-avlerne udlover nu en dusør på en halv millioner kroner for oplysninger, der kan føre til opklaring af flere indbrud på pelsdyr-farme.

Meldingen kommer fra pelsdyr-avlernes formand Kaj Christensen fra Tjæreborg. Han vil have fat på de personer, der er brudt i på minkfarmene og har filmet forholdene.

Kom inden for

Kaj Christensen har selv haft indbrud to gange på sin minkfarm. Han vil gerne åbne døren for dyreværns-aktivister, hvis de vil ind. Men indbruddene vil han ikke finde sig i.

- En halv million er et stort beløb, siger han. Men det skulle gerne friste nogen til at give oplysninger, så vi kan finde frem til de skyldige. Vi vil have løst det her problem, fordi det har en masse menneskelige konsekvenser. Det giver irritation over, at nogle mennesker kommer ind på vort private område om natten. Det svarer til, at en privat mand får besøg i sin stue, mens han sover, siger han.
 
Kaj Christensen siger, at der efter hans opfattelse er styr på mink-branchen. Der vil altid være dyr, som får sår, men det gør mennesker også, og så gælder det blot om at behandle sårene på den rigtige måde. "Det gør vi", tilføjer han.