Stor golfturnering kommer til Sydjylland

Til næste år bliver Royal Oak Golf Club i Jels vært for Danmarks næststørste golfturnering.

Det er ikke Europa Touren og de allerbedste golfspillere, der kommer forbi, men det er tæt på, når der fra den 22. til den 25. juni næste år skal spilles international golf på banen.

Challenge Touren hører til på den næstbedste hylde, men er stadig på et niveau, der kan få Vejens borgmester Egon Fræhr til at glæde sig.

- I Vejen Kommune har vi en af Danmarks landets smukkeste og bedste golfbaner. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi kan give spillerne en fantastisk oplevelse og vise, hvad kommunen har at byde på, fortæller Egon Fræhr i en pressemeddelelse.

Også klubben i Jels ser frem til det fornemme besøg fra nogle af de spillere, der måske bliver de kommende stjerner blandt de helt store på Europa Touren.

– For Royal Oak er det en gammel drøm der går i opfyldelse med besøg af Challenge Touren, og vi glæder os til at spillerne leverer topsport på Royal Oak siger medejer Jørgen Schou .

Læs mere om golfturneringen her

Den helt store danske Challenge Tour profil i 2017 forventes at være Joachim B. Hansen, mens det lokale håb Martin Ovesen fra Kolding, Rasmus Hjelm og Mark Haastrup forhåbentlig også skal kæmpe med om oprykning til Europa Touren.

Made in Denmark Challenge presented by Ejner Hessel på Royal Oak Golf Club er tredje udgave af turneringen. Tidligere er den blevet spillet i København og i Aalborg.