Stor hæder til Sønderjyllands Symfoniorkester og solist

Sønderjyllands Symfoniorkester med solofløjtenist Thomas Jensen i spidsen har for tredje gang vundet P2 Prisen 2014 for Årets Bedste Danske cd-udgivelse.

Sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester fejede solofløjtenist, Thomas Jensen, nogle af de bedste af banen, da de vandt P2 Prisen for bedste danske cd-udgivelse foran verdensklasseorkestre som New York Philharmonic, Leipzigs Kammerorkester og DR SymfoniOrkestret.

Ud over den store hæder og ære det er at hente så fin en pris med hjem til Sønderjylland - for tredje gang - så er det også en manifestation af, at provinsen sagtens kan være med, når det gælder musikalske præstationer i særklasse.

- Man taler i disse år meget om udkantsdanmark og manglen på udvikling og kulturtilbud til befolkningen uden for landets større byer. Med P2 Prisen til Sønderjyllands Symfoniorkester og solisten Thomas Jensen, har orkestret vist, at dets kunstneriske niveau fuldt ud ligger på højde med de bedste orkestre både inden og uden for landets grænser, siger Musikchef i Sønderjyllands Symfoniorkester, Rasmus Adrian.

-