Stor interesse for at lægge lånet om

Ikke siden 2004 har der været så stor interesse for at lægge lån om, som der er nu. BRF Kredit havde søndag en stand på livstils-messe, og de kan i den grad skriver under på interessen.

56.884 lånetilbud alene i januar måned. Så stor er interessen hos danskerne for at lægge lånet om. Det viser tal fra Realkreditrådet.

På livstilsmesse i Fredericia har BRF Kredit haft mange nysgerrige syd- og sønderjyder forbi for at høre om mulighederne nu hvor renten for et fastforrentet lån er helt nede på 1,5 procent. Det er en halvering af den faste rente på blot to et halvt år.

- Det fylder meget i pressen og folks bevidsthed. Når de så kommer forbi vores stand, er der mange, der har spørgsmål til rentetilpasning, siger senior kunderådgiver hos BRF Kredit, John Winther til TV SYD.

Realkreditrådet vurderer, at der lige nu bliver omlagt lån for op imod 100 milliarder kroner. En af dem, der overvejer det er Vita Madsen fra Vejle.

- Det interessante ville jo være, hvis jeg kunne få frigjort nogle penge til forbrug. Jeg har alt, hvad jeg skal have, så det er ren og skær forbrug, siger Vita Andersen fra Vejle til TV SYD.

Hør senior kunderådgiver hos BRF Kredit, hvad der lokker syd- og sønderjyderne