Stor jubel hos Esbjerg-spillere efter forløsende sejr

Det var tydeligt at se på Esbjerg-spillerne fredag aften efter slutfløjtet, at 3-0-sejren over AaB var en forløsning efter lang tids modgang og krisestemning.

Alle spillerne samledes hurtig til jubelsang og hilsen til deres fans, der endelig fik en fodboldoplevelse af hjemmeholdet på Blue Water Arena.

Jonas Jensen afløste uheldige og formsvage Jeppe Højbjerg i målet. Foto: Niels Husted, Scanpix.
Jonas Jensen afløste uheldige og formsvage Jeppe Højbjerg i målet. Foto: Niels Husted, Scanpix.

Fodboldkrisen i Esbjerg kunne også aflæses af, at der kun var mødt 3012 tilskuere  frem efter den senere tids skuffelser. De kunne dog se et meget forvandlet hold i forhold til blamagen mandag mod AGF.

Det gjaldt i også startopstillingen, hvor Jonas Jensen afløste uheldige og formsvage Jeppe Højbjerg i målet. 

Forvandlingen var dog størst i indstilling og gejst, hvad også anfører Victor Pálsson fremhævede efter kampen på efb.tv:

Det var tydeligt at se på Esbjerg-spillerne fredag aften efter slutfløjtet, at 3-0-sejren over AaB var en forløsning efter  lang tids modgang og krisestemning. 

 

Nu ligger superligaen stille de næste par uger på grund af landskampe - og det bliver noget sjovere for Esbjerg-truppen at træne med en succesoplevelse i kroppen. Mandag den 21. november møder Esbjerg på udebane Silkeborg, der fredag aften spillede 0-0 med AGF.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.