Opdateret: Politiaktion overstået

Efter flere timers afspærring og et massivt politiopbud afblæste politiet onsdag eftermiddag en aktion i Hokkerup.

Artiklen ” Stor politiaktion i gang i Sønderjylland” er opdateret med oplysninger fra politiet om afslutningen på aktionen.

Det var ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om at ”en borger i landsbyen Hokkerup ved Kruså var i nedtrykt sindsstemning og ønskede at komme i kontakt med myndighederne for at modtage professionel hjælp”, der onsdag kl. 13.12 fik både politi og redningsberedskab til at rykke ud til en adresse i Hokkerup i Sønderjylland.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i tweets kort efter kl. 17 onsdag eftermiddag.

Billeder fra stedet viser, at der var mindst fire patruljevogne, en motorcykelbetjent og en lægebil til stede under aktionen, som stod på i mere end to timer.

Politiet er meget tilbageholdende med at give oplysninger i sagen, men oplyser, at man havde en ”dialog med borgeren”, som kortvarigt blev anholdt og nu er i ”gode hænder”.

Politiet konfiskerede i forbindelse med sagen nogle attrapvåben på stedet.

Se mere hos Local Eyes.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Oprindelig artikel udgivet kl. 15.32:

Syd- og Sønderjyllands Politi holder lige nu en vej ved Hokkerup afspærret. Det oplyser BT på sin hjemmeside

Det har ikke været muligt for TV SYD at få oplysninger fra politiet i sagen, men til BT oplyser indsatslederen på stedet:

- Jeg har ikke tid til at fortælle yderligere før vi har situationen under kontrol”.

Billeder fra stedet viser, at politiet har afspærret en vej ved Hokkerup.

Der er ifølge BT både politibiler, beredskabsvogne og ambulancer på stedet.