TV der bevæger dig

Stor razzia mod lastbiler ved Kolding

02:36

1 af 2

Onsdag morgen gennemførte rigspolitiet i samarbejde med lokale politi- og skattefolk en omfattende razzia mod lastbiler ved Kolding. Mange overtrædelser er allerede noteret.

Der er fortsat mange overtrædelser af køre/hviletidsreglerne. Det er en af de ting, der allerede står klart efter at politiet tirsdag igangsatte en omfattende kontrol af lastbiler. Ligeledes er der registreret mange ulovlige bremser og ulovlige skatteforhold.

I alt 75 folk deltager i razziaen, der fortsætter dagen igennem. Det 50 betjente fra Rigspolitiets tungvognssektion og de lokale politikredse, der i samarbejde med 25 andre medarbejdere fra bl.a. Skat og Trafikstyrelsen gennemfører multikontrollen.

Under razziaen bliver al last og personer tjekket for alle former for snyd og kriminalitet.

Samtidig bliver lastbilernes tilstand gennemgået. Trafikstyrelsen får dermed en anledning til at kontrollere om lastbilerne er blevet synet ordentligt i landets synshaller.

Dagens kontrol blev indledt kl. 08.00 onsdag morgen på E 20 ved afkørslerne Harte N og Harte S og på E 45 ved rastepladsen Hylkedalen, hvor kontrollen var målrettet dyretransporter. Samtidig er de mindre veje i området blevet kontrolleret for at undgå, at nogen skulle køre udenom.

I de kommende dage rykker kontrollen til Sønderjylland, hvor man derfor i perioder kan opleve massivt fremmøde af betjente på vejene.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden