Store ambitioner i AC Horsens

AC Horsens går efter at vinde pokalfinalen mod FC København i Parken Kristi Himmelfartsdag. Holdet spillede sig for første gang nogensinde i pokalfinalen med en samlet sejr over HB Køge.

Det kan godt være, at AC Horsens torsdag aften for første gang nogensinde spillede sig i pokalfinalen i dansk fodbold med en samlet 3-2-sejr over HB Køge, men ambitionerne er store inden finalen mod FC København i Parken Kristi himmelfartsdag.

- Indtil videre er vi selvfølgelig ovenud tilfredse med det, vi har præsteret, men det er ingen tvivl om, at vi rigtig gerne vil have pokalen med hjem til Horsens.

- Og så vil vi selvfølgelig også rigtig gerne holde vores position i Superligaen, og det vil vi arbejde stenhårdt på, siger AC Horsens-træner Johnny Mølby til DR Sporten.

Stor dag for klubben

Midtbanespilleren Jeppe Mehl, der i torsdagens returkamp i Horsens blev matchvinder i hjemmeholdets 1-0-sejr, er enig med sin træner.

- Det er en stor dag for klubben, og vi glæder os som sindssyge, og det tror jeg også hele byen gør, så den går vi da 100 procent efter. Vi skal have en pokal med hjem, siger Mehl.

Sikret plads i Europa League?

Med finalepladsen er AC Horsens, der i Superligaen ligger nummer tre, formentlig sikret en plads i næste sæsons Europa League.

Hvis FC København, som fører Superligaen, slutter som nummer et eller to i ligaen, så ryger AC Horsens i Europa League, selvom det bliver til et nederlag i pokalfinalen.