Store rejsedag: Her bliver der mest kø

Lørdag bliver en af de helt store rejsedag, og det betyder køkørsel mange steder i Danmark. Specielt motorvejene ved Trekantområdet bliver der trængsel, vurderer Vejdirektoratet.

Skal man afsted på bilferie lørdag, så kan det være man skal overveje en ekstra gang, hvornår på dagen man triller ud i det blå. Det er nemlig en af årets helt store rejsedag, men man kan undgå mange trafikale frustrationer, hvis man kører enten om morgenen eller om aftenen. Det skriver tv2.dk.

- Der vil være tryk på allerede omkring klokken otte om morgenen, det stilner nok af efter klokken 20. Trykket vil være værst mellem klokken 10 og klokken 15, vurderer Jacob Riis Pedersen overfor TV 2 NEWS.

Og det er nogle helt bestemte steder, man skal regne med mange biler på vej på ferie. Blandt andet er Trekantområdet et af de steder, Vejdirektoratet regner med en stor belastning.

Du kan få den seneste status på ferie-trafikken på trafikinfo.dk via linket her.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.