Store sejre vinker forude i dag

Både Team Esbjerg og IC Horsens kan vinde DM i dag og Vejle Boldklub kan holde liv i drømmen om oprykning.

I dag, femte maj, vinker store sejre forude for både Team Esbjergs kvindehåndboldhold, for Horsens IC baskethold og for Vejle Boldklubs bedste fodboldhold.

De to første kan blive danske mestre, hvis de vinder deres kampe i dag, og Vejle kan sikre sig, at porten til Superligaen stadig står åben, hvis altså de vinder i dag, når de møder FC Fredericia. Det er kl. 13.45 på Vejle Stadion.

VB har tabt sine seneste to kampe, og holdet har et vanskeligt slutprogram i sæsonen imod bl.a. AC Horsens og Silkeborg, men intet er umuligt. Holdet ligger lige nu nr. fire i 1. division, og vinder VB sine sidste i alt fem kampe, så står den på Superligabold i Nørreskoven fra næste sæson.

Team Esbjergs håndboldkvinder kan vinde det danske mesterskab i eftermiddag, når holdet klokken 17.10 møder FC Midtjylland i Esbjergs Blue Water Dokken i det andet af de to DM-finalekampe.  Midtjyderne vandt første kam med 20-17, men heller ikke for Team Esbjerg er opgaven i dag umulig.

Alt er udsolgt til eftermiddagens kamp i Esbjerg. Kun hvis udeholdet ikke benytter alle sine billetter, vil der være flere til salg.

Og basketholdet Horsens IC kan vinde det danske basket-mesterskab i dag, når holdet møder Bakken Bears i dag torsdag. HIC fører 3-2 i DM-finaleserien, hvor det bedste hold ud af syv kampe vinder mesterskabet. Mandag vandt HIC knusende 101-64 på hjemmebanen i Forum Horsens. Dagens kamp spilles i Århus kl. 14.30.

Pøj pøj herfra til Vejle, Team Esbjerg og IC Horsens.