TV der bevæger dig

Stort nederlag på isen sender Sønderjyske mod bunden

Her ses Sønderjyskes enlige målscorer Tyler Fiddler i Esbjergtrøjen. Heller ikke hans gamle klub har fået god start på sæsonen. Foto: Jan Korsgaard

3.142 tilskuere i SE Arena i Vojens måtte fredag aften magtesløse se på, at Sønderjyske tabte 7-1 til Odense og dermed tog mod et sjette nederlag på stribe.

Der var sæsonrekord fredag aften i SE Arena, men det store publikum fik ikke mange scoringer til hjemmeholdet at glæde sig over.

Sønderjyske fik ellers en udmærket start på opgøret -  men så vendte det brat midtvejs, og Odense kunne rejse til Fyn med en storsejr.

Tyler Fiddler blev dagens enlige Sønderjyske-målscorer, da Odense førte 5-0.

Sønderjyske har nu spillet 19 kampe og indtager 8.-pladsen - langt under både egne og tilhængernes forventning. Væk er muligheden for at komme med i Final Four om pokaltitlen, og fortsætter modgangen, bliver adgangen til slutspillet også en svær kamp.

Ligaens seks bedste hold efter grundspillet kommer med i slutspillet, mens nummer syv til ti spiller "play-in" om to slutspilspladser.

Heller ikke de forsvarende mestre fra Esbjerg er i vanlig form. Onsdag tabte de 5-2 i Rødovre og er på 9.-pladsen - men har dog spillet tre kampe færre end Sønderjyske.

Der venter nu begge lokale hold en tiltrængt kamppause på to uger, mens der spilles landskampe.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden