TV der bevæger dig

Stort sikkerhedsopbud ved Rødding Højskole

Foto: LLN Press

Foto: LLN Press

Foto: LLN Press

Foto: LLN Press

Foto: LLN Press

1 af 5

På Rødding Højskole blev grundlovsdagen fejret med taler fra Flemming Rose, Mette Frederiksen og Egon Fræhr på talerskolen. Førstnævnte krævede stort sikkerhedsopbud.

Der var ikke noget, der var overladt til tilfældighederne ved søndagens grundlovsarrangement på Rødding Højskole. Først blev området undersøgt af bombehunde, hvorefter 60-70 betjente var på plads.

Årsagen til det store sikkerhedsopbud var ikke på grund af partiformanden Mette Frederiksen, men journalist Flemming Rose, der er manden bag Muhammed-tegningerne i Morgenavisen Jyllandsposten.

I samarbejde med byens skoler og foreninger inviterede Rødding Højskole igen i år til grundlovsfest. Hele dagen var fyldt med taler, underholdning, musik, forskellige indslag og aktiviteter for børn og voksne. 

Rødding Højskole har gennem en række år opbygget en tradition for et velbesøgt arrangement på grundlovsdag. Tidligere har Lars Løkke Rasmussen, Helle Thorning-Schmidt, Mogens Lykketoft og Anders Fogh Rasmussen lagt vejen forbi, og byens skoler og foreninger har sørget for underholdning samt mad og drikke.

- Grundlovsdag i år er ingen undtagelse. Vi er stolte over at kunne præsentere tre så prominente og skarpe talere som Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen, journalist, forfatter og debattør Flemming Rose samt borgmester for Vejen Kommune Egon Fræhr, siger Mads Rykind-Eriksen.

Indimellem talerne var der jazz, gymnastikopvisning, fællessang og underholdning.  

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden