TV der bevæger dig

Stort skraldefirma går nedenom

Renonordens får ikke umiddelbart konsekvenser for borgere i Vejle, Haderslev og Varde. Foto: TV SYD

Renovationsfirmaet Renonorden er gået konkurs. Firmaet sørger for renovation i tre Syd- og Sønderjyske kommuner.

Norske Renonorden er gået konkurs. Det oplyste virksomheden til fondsbørsen mandag. Renonorden indsamler skrald i både Danmark, Finland, Sverige og Norge. Virksomheden indsamler skrald i 35 danske kommuner. Herunder Varde, Vejle og Haderslev kommuner.

Konkursen kommer dog ikke til at påvirke de danske kunder, forsikrer administrerende direktør i Renonorden Danmark, Jan Kreiberg Larsen.
 - Selv om firmaet er konkurs, skal de danske borgere ikke frygte store skraldemængder. Danskerne kommer til at få tømt sine skraldespande både i morgen og fremover af Renonorden. Vi er kede af det på vores norske kollegers vegne, men her i Danmark er det business as usual, siger han til Ritzau.

Bankerne vil ikke længere støtte Renonorden i Norge, men bakker stadig op om den danske afdeling, og borgere i Haderslev, Varde og Vejle kan stadig regne med deres skraldefolk.

 - Der er lavet en forretningsplan i Danmark, som bankerne støtter op omkring. Det betyder helt konkret, at der er kommet tryghed og klarhed omkring vores finansiering i Danmark, og det er vi glade for, siger Jan Kreiberg Larsen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden