Stort stævne samler internationale og danske boksere

Lørdag aften løber stævnet Boksegalla af stablen i Aabenraa. Her mødes internationale og danske boksere og deler slag ud.

Forskellige aldre og nationaliteter tørner lørdag aften sammen i bokseringen Sønderjyllandshallen i Aabenraa. Her står alt klar til stævnet Boksegalla, som arrangeres af Aabenraa Bokseklub.

De lokale boksere skal op imod boksere fra hele Danmark, Polen, Tjekkiet og Tyskland.

14-årige Andreas Jensen er en af dem, der skal i kamp. Der er hans femte kamp.

En af de mere erfarne, der også skal i ringen lørdag aften, er Mathias Hansen. Han har været udtaget til det danske landshold ni gange, har været dansk mester to gange og i efteråret vandt han sølv ved EM.

quote

Vi har allerede nu solgt mange billetter, og vi forventer som minimum lige så mange tilskuer som sidste år. Alle vores VIP-ringsidebilletter er udsolgte, så der bliver helt sikkert en fantastisk stemning i år.

Anne Thyssen, formand, Aabenraa Bokseklub

- Mathias’ modstander har vi måtte hente helt i Polen, da hans profil er så stærk, at han ikke kan matches i Danmark, skriver Anne Thyssen, formand for Aabenraa Bokseklub, i en mail.

Det er sjette gang boksegallaen finder sted. Sidste år var der 700 tilskuere, og Anne Thyssen håber på lige så mange i år.

- Vi har allerede nu solgt mange billetter, og vi forventer som minimum lige så mange tilskuer som sidste år. Alle vores VIP-ringsidebilletter er udsolgte, så der bliver helt sikkert en fantastisk stemning i år, skriver hun i mailen.

Boksegallaen finder steder i Sønderjyllandshallen lørdag den 17 marts klokken 19:30.