Stregprofil forlader Sønderjyske til sommer

Norske Magnus Gullerud forlader Sønderjyskes herrehåndboldhold til sommer. Men inden da vil han knokle for at få holdet i slutspillet.

Magnus Gullerud kom til det sønderjyske hold som et ubeskrevet blad for tre sæsoner siden. Men han har udviklet sig – og fik sit gennembrud i forrige sæson og er blevet fast mand på det norske landshold.

- Jeg står med en lidt ambivalent følelse lige nu, siger cheftræner Morten Henriksen. På den ene side er jeg selvfølgelig ked af, at vi skal sige tak for kampen til en dygtig spiller. Han er oven i hatten også et utroligt sympatisk menneske, som altid giver sig fuldt ud til træning og kamp.

- På den anden side er jeg også stolt over, at vi som klub har bidraget til hans udvikling og videre karriere i en større klub. Magnus Gullerud har aldrig lagt skjul på sine ambitioner, og derfor har det også været en fornøjelse at arbejde sammen med et menneske, som er så dedikeret og målrettet, som det er tilfældet med ham.
- Det har været tre gode år, siger Magnus Gullerud i en pressemeddelelse.

- Jeg vil rigtig gerne takke alle involverede, både i og omkring Sønderjyske, for tre fantastiske år. Jeg har mødt mange, fantastiske mennesker, og har oplevet utrolige øjeblikke sammen med mine holdkammerater på banen.

Magnus Gulleruds kontrakt med Sønderjyske udløber 30. juni. Og Magnus Gullerud lover, at han vil knokle for at få Sønderjyske med i årets sluktspil.