Strid skaber endnu et nød-herberg i Vejle

Vejle får nu hele to nød-herberger for hjemløse, da initiativtagerne til det oprindelige nød-herberg er blevet uenige om, hvordan et herberg skal drives.

Kirkens Korshær, KFUMs sociale arbejde, Cafe Parasollen og Nørremarkskirken i Vejle har nemlig besluttet at træde ud af samarbejdet omkring det midlertidige vinterherberg på Grejsdalsvej i Vejle, der herefter drives videre af Frank Rundstrøm og øvrige frivillige.

- Takket være en meget ihærdig indsats af Frank Rundstrøm, er det midlertidige vinterherberg for hjemløse i Vejle Kommune etableret på adressen, Grejsdalvej 2. Herberget er nu funktionelt, men vi må med beklagelse erkende, at vi i arbejdsgruppen bag initiativet ser meget forskelligt på, hvordan det fremtidige samarbejde skal fungere og hvordan den fremtidige drift skal være, heder det i en pressemeddelelse fra Kirkens Korshær, Cafe Parasollen og Nørremarkskirken.

Kirkens Korshær, Cafe Parasollen og Nørremarkskirken i Vejle har besluttet at etablere sin egen akutovernatning. Kontakt til akut overnatning sker gennem Cafe Parasollen og Kirkens Korshærs varmestuer.

Nød-herberget på Grejsdalsvej i vejle blev åbnet i weekenden og indtil nu har ingen hjemløse fundet vej til det.