TV der bevæger dig

Strikkedysten til Copenhagen TV Festival for at inspirere TV branchen

Deltagere fra Den Store Strikkedyst skal strikke liv i TV-branchen. Foto: Michael Nielsen

Den Store Strikkedyst indtager i disse dage Copenhagen TV Festival. Otte deltagere fra Strikkedysten sidder torsdag på Tivoli Kongres Hotel -og strikker. Strikkerne skal minde tv-branchen om at tænke nyt.

Hvis man vil inspirere en hel tv-branche til at tænke nyt, så må der strik til. Det mener i hvert fald ledelsen af Copenhagen TV Festival. De har inviteret deltagere, dommere og værter fra TV SYDs succes-serie Den Store Strikkedyst med til festivalen. For at strikke.

Ved 6-tiden torsdag morgen satte 8 strikkere samt værter og dommere fra Strikkedysten kursen mod hovedstaden. Strikkerne skal sidde hele dagen i foyeren på Tivoli Kongres Hotel og med deres strikkeri minde hele tv-branchen om at tænke nyt og originalt.

Udover halstørklæder og hjemmestrikkede strømper kan Den Store Strikkedyst måske også vende hjem med en tv-pris. Programmet er nemlig nomineret til Tvprisen i kategorien Årets Nyskabelse - Underholdning.

Temaet for Copenhagen TV Festval i år er "originalitet" - og det mener festival-ledelsen, at konceptet bag Strikkedysten er et godt eksempel på.

Strikkerne fra #denstorestrikkedyst er i fuld gang med at strikke IPad covers i foyeren. Kig forbi kl 14, hvor vi deler 300 goodiebags ud med garn og opskrift. #cphtv

Et billede slået op af Copenhagen TV Festival (@cphtvfestival) den 13. Aug 2015 kl. 1:32 PDT

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden