Strikkedysten vender tilbage næste år

Så er det med at øve sig på vendestrik og blonder, for til foråret går optagelserne af en ny sæson af Den Store Strikkedyst i gang.

Det er underholdende, det er inspirerende, det er populært - og det er vores eget.

Der er mange gode grunde til, at TV SYD netop har besluttet at producere en tredje sæson af Den Store Strikkedyst.

- En strikkekonkurrence har vist sig at være en meget velegnet ramme for en TV-fortælling om otte mennesker, som vi lærer at kende og holde af gennem de udfordringer, de bliver stillet overfor i løbet af programmerne, forklarer Betina Bendix, direktør på TV SYD, om baggrunden for, at en regional TV-station producerer en serie om strik.

- Den Store Strikkedyst handler selvfølgelig om strik. Men strikkedysten handler også om at afspejle det liv, der leves i vores del af landet, og det gør vi ved fx at lade opgaver tage udgangspunkt i personlige oplevelser, og jeg er overbevist om, at det netop er det aspekt, der har gjort Den Store Strikkedyst så populær blandt seerne, siger direktøren på TV SYD.

Optagelserne til den kommende sæson går i gang til foråret med premiere i september 2016. Dommerne bliver igen de to anerkendte strikkere, Christel Seyfarth og Vithard Villumsen. Vært bliver Koushi Radhakrishnan.