Styrket offensiv

AC Horsens har styrket offensiven ved at købe den fysisk stærke angriber Henrik Toft, der skifter fra OB med øjeblikkelig virkning.

30-årige Toft tiltræder i AC Horsens på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2014 og cheftræner Johnny Mølby glæder sig over tilgangen af angrebsesset.

- Vi har ikke lagt skjul på, at vi var på udkig efter en forstærkning til angrebet og den har vi fundet i Henrik Toft, der fra dag et har været vores førsteprioritet. Han er rigtig dygtig til at spille med ryggen mod mål, holde fast i bolden og han bringer noget fysik foran mål. Derudover er han en spiller, der gør sine holdkammerater gode, fortæller Johnny Mølby.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at tilknytte Henrik Toft, for han vil uden tvivl løfte niveauet i truppen. Han er en rutineret og fysisk stærk angriber, der arbejder hårdt for holdet og han passer rigtig godt ind i vores klub, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Henrik Toft glæder sig til en fremtid i den gule trøje.

- AC Horsens var egentlig interesseret i mig sidste år og det var tæt på et skifte allerede dengang, men jeg så også en stor udfordring i at skifte til OB. Det blev et ganske udmærket ophold hos OB, hvor jeg også spillede en del, men jeg fik besked på, at jeg ikke skulle forvente for meget af den kommende sæson. AC Horsens er et hold, der spiller friskt til og holdet ligner en stærk enhed. Det betyder meget for mig at blive en del af et hold, hvor holdet er omdrejningspunktet i stedet for enkelte spillere, fortæller Henrik Toft og fortsætter:

- Jeg vil finde tilbage til det bedste i mig og få rytmen i mit spil og selvtilliden op på højeste niveau igen. Jeg vil gerne være med til at flytte tingene i AC Horsens, som mange hold har haft svært ved at spille mod. AC Horsens er i forvejen et godt hold og jeg vil gerne være med til at gøre holdet endnu bedre.