Succes: Mange søger de første job i Augustenborg

NaturErhvervstyrelsen mangler ikke ansøgere til de indtil videre 30 statslige arbejdspladser i Augustenborg, som de har slået op.

Det er kun få dage siden, at NaturErhvervstyrelsen slog de første statslige arbejdspladser i Augustenborg op. De søger 30 sagsbehandlere, der blandt andet skal være med til at sagsbehandle ansøgninger om landbrugsstøtte. Og indtil videre ser det ikke ud til, at der kommer til at mangle folk til at besætte de 30 stillinger.

Her bare tre dage efter, stillingerne blev slået op, er der kommet hele 170 ansøgninger.

- Det er vi fuldstændig overvældede over. Vi har ikke været så nervøse for at komme til at mangle folk, men vi er imponerede over, hvor mange ansøgninger, der allerede er kommet, siger enhedschef Vibeke Møgelvang, der skal stå i spidsen for sagsbehandlerne, til TV SYD.

Den 1. maj rykker NaturErhvervstyrelsen ind i staldbygningerne på Augustenborg Slot på Als. Op mod 60 medarbejdere fra NaturErhvervstyrelsen vil fra den 1. maj 2016 sidde klar bag skrivebordene i den nye afdeling i Augustenborg. Herefter vil de resterende arbejdsopgaver blive flyttet, efterhånden som det passer med opgaverne, indtil i alt 370 arbejdspladser er flyttet til Augustenborg.

Ansøgningsfristen er 24. februar.