Succes for single-camping

Ca. 30 voksne og et halvt hundrede børn deltager i campingferie for singler på Grønninghoved Strandcamping ved Kolding i denne og næste uge. Det er tredje år, lejren holdes.

Det er enlige forældre, som har fået kontakt med i hinanden via internetsiden singleplus.dk.

- Det har været en stor succes med disse "billige" campingferier, da flertallet af vore delte familier ikke har den bedste økonomi efter skilsmisser og brud, siger Brian Andersen.

Vendte hurtigt

Han og hans døtre var med til den første lejr for tre år siden.

- Jeg tænkte, at det kunne være sjovt for både mig og mine bør. Vi havde ikke prøvet det med camping prøvet før. Men jeg havde to meget utílfredse piger på bagsædet hele vejen til Jylland. De ville absolut ikke på camping, for det var noget med beskidte toiletter og mudderhuller og sådan noget. Men det vendte jo fuldstændig.

Sammenhold

- Frem for at tage på ferie alene, så er der jo sammenhold, siger kontaktstøtteperson Mai Frikke fra Brædstrup. Der er altid nogle, man kender, eller man lærer hurtigt nogle nye at kende.

- Hvis jeg derimod tog på ferie alene, så ville min datter hurtig kede sig - og jeg måske også noget af tiden. Men her har man noget, man kan lave sammen en gang i mellem, og jeg kan sidde sammen med nogle af de andre voksne, og hun kan være sammen med nogle af de andre fjantetøser.