Superliga-legende fra Esbjerg bliver spillende træner

Hans Henrik Andreasen, 37-årig tidligere Esbjerg-spiller, der har rekorden for flest superligakampe i Danmark, fortsætter karrieren som spillende hjælpetræner i Ringkøbing.

Hans Henrik Andreasen, der med ialt 397 superligakampe fordelt på de tre klubber Esbjerg, OB og Hobro har rekorden med flest spillede superligakampe, fortsætter som spillende assistenttræner i Danmarksserien. Den 29. maj  sluttede hans karriere i superligaen i kamp for Hobro.

Trods kultstatus hos Esbjegs fans fik Hans Henrik Andreasen sidste efterår ikke forlænget sin kontrakt med Esbjerg fB, hvorfor han i foråret spillede for Hobro på en korttids-aftale.

I Ringkøbing skal han nu assistere cheftræner Nicolai Wael,  hvor Hans Henrik Andreasen også som spiller skal hjælpe holdet inde på banen på vejen mod oprykning til divisionerne.

Nicolai Wael, der selv er tidligere superligaspiller for både Vejle og Sønderjyske og inden Ringkøbing senest var cheftræner i 1. division for FC Fredericia, glæder sig over den rutinerede tilgang.

-  Hans Henrik kommer med en enorm rutine og vindermentalitet, som vi får stor glæde af. Han kan være med til at bygge yderligere på vores hold, hvor han kan dække mange positioner og så er han samtidig en målfarlig herre. Derudover kan han hjælpe vores unge spillere på vej, så jeg er svært tilfreds, siger Nicolai Wael til Ringkøbing IFs hjemmeside.