Superliga-håbet lever stadig i Esbjerg og Vejle

Både Vejle og Esbjerg vandt aftenens kampe. Derfor er det endnu ikke afgjort, hvilket af de to hold, der rykker direkte op i superligaen.

Der var mange jublende hænder, da 10.192 fodboldfans var mødt op for at heppe Vejle i superligaen onsdag aften. Men sådan gik det ikke. 

For selvom Vejle vandt 1-0 over Fredericia, så må afgørelsen om den direkte oprykning vente.

Esbjerg vandt nemlig også over Skive, og derfor må de mange spændte fodboldfans finde tålmodigheden frem indtil på søndag. Her bliver det afgjort, hvilket af de to hold, der rykker direkte op i superligaen. Begge hold er dog allerede sikret mindst at komme til at spille kvalifikationskampe om oprykning, da Vejle og Esbjerg ikke kan indhentes på de to øverste pladser i 1. division. 

- Det gik, som vi havde håbet. Vi var godt klar over, at Esbjerg måske ikke ville smide så meget i Skive. Så vi vidste godt, at vi ville skulle ud og gøre vores eget færdigt, siger Vejle Boldklubs midtbanespiller Kim Elgaard. 

Søndag skal Vejle Boldklub på udebane møde Thisted, og Esbjerg fB får besøg  af HB Køge. Får Vejle blot et enkelt point, er den den direkte oprykning sikret, mens Esbjerg med sejr og nederlag til Vejle løber med 1. pladsen og den sikre superligabillet.