TV der bevæger dig

Superligaprofil på vej: Nu starter VB opbygningen af holdet

Nu starter opbygningen af næste sæsons hold i Vejle. Foto: Jørgen Bech/Vejle Boldklub

Vejle Boldklub har forlænget kontrakten med Ole Bisp Rasmussen, og samtidig henter klubben den rutinerede superligaprofil Anders Egholm.

Det er kun to dage siden, at Vejle Boldklub kunne præsentere en ny ejer. Andrei Zolotko, som den nye ejer hedder, fortalte dengang, at der ville blive handlet hurtigt i forhold til at tegne næste sæsons hold.

Og nu kan Vejle Boldklub så præsentere de første to spillere, som de har fået underskrifter fra. 20-årige Ole Bisp Rasmussen forlænger kontrakten med klubben, mens 33-årige Anders Egholm kommer til klubben.

Anders Egholm har en fortid i flere superligaklubber, og han har skrevet under på en to-årig kontrakt med klubben. Og sportschef Steen Thychosen fremhæver den nye spillers fightervilje.

- Anders Egholm er en fighter af Guds nåde. Han har en stærk fysik og er en ledertype, der ikke er bange for at få mudder på knæene. Han kommer med en stor rutine og skal være med til at skabe et stærkt omklædningsrum, siger Steen Thychosen i en pressemeddelelse fra klubben.

Ole Bisp Rasmussen er derimod en lokal knægt, der har spillet i klubben, siden han var 13 år. Og netop de lokale talenter bliver vigtigt for Vejle Boldklub i fremtiden, fortæller den nye ejer.

- Det er vigtigt for klubbens identitet, at vi fastholder de bedste af vores talenter. Når det så er en spiller som Ole Bisp Rasmussen, der er født, opvokset og udviklet i Vejle, bør det glæde hele byen. Det er dét, som er Vejle Boldklubs DNA. At de bedste spillere spiller, og at vi fastholder talenterne, siger Andrei Zolotko.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden