TV der bevæger dig

Sur smiley til beskidt Bilka

Bilka i Kolding har igen problemer med rengøringen. Denne gang i deres bistro.

Et decemberbesøg i bistroen i Bilka Kolding har nu givet en sur smiley og en 20.000 kroners bøde.

Det var både rengøring og varme rejer, der var årsag til, at bistroen i Bilka den første december fik en sur smiley og en bøde af Fødevarestyrelsen. Det skriver ugeavisen.dk.

Flere færdiglavede salater med rejer stod i en alt for høj temperatur, og i opvaskemaskinen var der både skimmel og snavs.

"I køkkenet opbevares en på dagen leveret palle, hvor flere kasser er fyldt op med "ready to go"-salater med kylling og rejer. Rumtemperaturen i køkkenet måles til 17,2 grader celcius." Sådan skrev Fødevarestyrelsen i sin rapport til Bilka og fortsætter:

"Virksomheden fremstår generelt rodet og mangelfuldt rengjort. Det er decideret beskidt i opvaskemaskiner, på gulv under opvaskemaskiner, i fryserum, i båndsteger, i friture, i køleskuffer. Køleriste i kølerum var beskidte med sorte belægninger og kølerister i smørrebrøds-kølemontre fremstod beskidte og fyldt med støv. I flere håndvaske var der belægninger med indtørret snavs rundt om hanerne."

Pressechef hos Dansk Supermarked, Mads Hvidtved Grand siger, at de ikke er enige i Fødevarestyrelsens vurdering, men har taget det til efterretning, og vil bringe sagerne i orden.

Tidligere har vi her på TV SYD fortalt om beskidte kølediske i Bilka Kolding.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden