Syd- og sønderjyderne vilde med botoxbehandlinger

Der er rigtig travlt på de syd- og sønderjyske privathospitaler. For antallet af operationer stiger kraftigt.

En af de steder, hvor der er mulighed for at få lavet skønhedsoperationer, er på Aleris-Hamlet i Esbjerg. En del af Danmarks største kæde af privathospitaler.

Her har de i løbet af det seneste år oplevet en vækst op 35 procent i antallet af Botox-, Azzalure og fillerbehandlinger. Det er behandlinger, der er ikke-kirurgiske og som eksempelvis kan være botex, der sprøjtes ind i ansigtet for at udglatte rynker.

- Mange associerer først og fremmest kosmetiske behandlinger med store silikonebryster eller svulmende læber. Men vores patienter er alle slags mennesker fra samtlige aldersgrupper. De får foretaget både større og mindre behandlinger med henblik på øget velvære og livskvalitet, siger kosmetisk sygeplejerske Helle Boisen fra Aleris-Hamlet Hospitalet i Esbjerg.

De regner med, at de i år vil behandle i omegnen af 1.000 personer med Botox.

Ifølge hospitalet overvejer hver fjerde dansker at få foretaget ikke-kirurgiske behandlinger, men mange af dem har dog stadigvæk betænkeligheder ved at book en tid til en sådan operation. Derfor holder hospitalet i aften kvindeaften for at oplyse og informere om skønhedsbehandlinger. Og vi er med!