TV der bevæger dig

Syd- og Sønderjyllands Politi samler efterforskningen på tre centre

Sagsbehandling og efterforskning samles fra i dag på områdestationerne Nordvest i Esbjerg, Nordøst i Haderslev og Syd i Sønderborg, hvorfra der også stadig vil køre patruljer ud. Foto: Ole Møller, TV SYD

Fra tirsdag arbejder Syd- og Sønderjyllands Politi efter en ny struktur, der bl.a. samler efterforskning af de lidt tungere forbrydelser i Esbjerg, Haderslev og Sønderborg.

I den nye struktur organiserer Syd- og Sønderjyllands Politi generelt arbejdet anderledes med det formål at blive bedre til at løse tungere og mere specialiserede sager.

Ifølge ledelsen i Syd- og Sønderjyllands Politi vil den ændrede organisation give mulighed for at øge antallet af patruljer hen over ugen.

Sagsbehandling og efterforskning samles fra i dag på områdestationerne Nordvest i Esbjerg, Nordøst i Haderslev og Syd i Sønderborg, hvorfra der også stadig vil køre patruljer ud.

Politiet vil desuden stadig have stationer i de nuværende otte byer: Esbjerg, Haderslev, Sønderborg, Varde, Aabenraa, Tønder, Vejen og Ribe.

Politistationerne i Varde, Aabenraa, Tønder og Vejen vil også fortsat have patruljer, der dækker disse kommuner.

I Ribe vil der også stadig være patruljer som før. Men de vil ved vagtskifte køre ud fra primært Esbjerg.

 

 

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden