Sydbank klar til at låne penge ud

Banken leverer i første halvår et resultat 502 millioner kroner før skat. Det er mere end en tre gange så meget som i samme periode sidste år.

Sydbank vurderer selv, at resultatet er tilfredsstillende set i lyset af samfundsudviklingen. Direktør Karen Frøsig siger, at Sydbank er en stærk bank. Den vil gerne låne penge ud til gode og sunde projekter og være med til at støtte den vækst, der lige nu er i Danmark.

Flere filialer

Halvårs-resultatet er kommet ud i dag. Det viser en vigende indtjening, men til gengæld er der flere udlån, færre nedskrivninger og et svagt stigende indlån. Men Karen Frøsig siger, at Sydbank er klar til at handle.

- Vi har fokus på at lave flere forretninger ? såvel med eksisterende som nye kunder. Vi er klar til vækst, og vil gerne tage del i konsolideringen, siger hun.

Karen Frøsig understreger, at Sydbank er indstillet på at udvide forretningen. Siden 2011 er der åbnet filialer i Hørsholm, Dragør, på Amagerbrogade i København og i Skive, og i løbet af de næste måneder åbner Sydbank også i Hobro og Farum.