To sygehus-byggerier ramt af problemer

Ikke nok med at byggeriet på det psykiatriske sygehus i Aabenraa er ramt af problemer og forsinkelser. Det samme gælder også i Esbjerg.

Region Syddanmark bygger på livet løs på de psykiatriske sygehuse i Aabenraa og Esbjerg.

Men begge steder er der problemer.

I Aabenraa er der problemer med facader og forsinkelse på levering af betonelementer. I Esbjerg er det en hovedbygning, der er i væsentlig dårligere stand end det var forventet.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi nu må konstatere, at vores byggerier i Aabenraa og Esbjerg er ramt af problemer og forsinkelser, der får betydning for indflytningstidspunkt og anlægsøkonomi. Det beklager vi meget. Begge steder gælder det, at forsinkelserne skyldes udfordringer, som vi desværre ikke selv er herre over, men som vi arbejder stenhårdt på at begrænse konsekvenserne af, siger Jacob Stengaard Madsen, psykiatri- og socialdirektør i Psykiatrien i Region Syddanmark.

Læs mere via nedenstående link.

Psykiatribyggeri

 

Fakta om Aabenraa-byggeriet

Etape 2 af byggeriet afleveres ultimo maj - 5 uger senere end den tidligere tidsplan. Forventet indflytning inden udgang af september 2015.

Etape 2 kommer til at huse 92 almenpsykiatriske døgnpladser.

Fakta om Esbjerg-byggeriet

Etape 2 i projektet med renovering af den gamle hovedbygning og tre døgnafsnit afleveres i slutningen af august 2015. Forventet indflytning i starten af november 2015.

Hovedbygningen kommer til at huse fællesfaciliteter for patienterne, café, mødelokaler, kontorer, vagtværelser og psykiatrisk skadestue og de tre døgnafsnit moderniseres, så de kan fungere som åben/lukkede integrerede afsnit.