To sygeplejerskestuderende indsamler 16.000 kroner

To unge kvinder, et par motionscykler og en masse blod og sved har sikret Julemærkehjemmet i Kollund mindst 16000 kroner.

Det står klart efter de to initiativtager Signe Grotum og Line Christiansen i dag nåede i mål med deres projekt. På motionscyklerne har ansatte og studerende på UC Sydanmarks Campus i Sønderborg kørt over 1100 kilometer. Svarende til en tur til Paris.

- Det har været super fedt at lave dette projekt. At kunne skabe noget socialt på skolen, som oveni også havde et godt formål. Det har været hårdt at få de hele stablet på benene, og der har været lagt mange timer i det. Men jeg kunne sagtens finde på at lave sådan noget igen. Det giver mig meget personligt at hjælpe andre, siger Lene Christiansen.

Alle kilometerne er blevet registeret og på den måde har de medstuderende og de ansatte på skolen udfordret hinanden til turer i sadlen.

De to modtager donationer frem til den 10. juni, og så skal pengene overrækkes til Julemærkehjemmet Fjordmark. Og de to sygeplejerskestuderende fortæller samstemmende, at de er begge rigtig spændte på