TV der bevæger dig

Tabte, men det var en stor oplevelse

03:17

Han blev udnævnt til kampens spiller - og holdet fra Dybbøl fik fairplay prisen.

Taktikmøde

Hanblev kampens spiller.

1000 elever fra skolen var med som heppekor.

1 af 5

Det var rigtig træls, at Dybbølskolen tabte. Men her til aften er de kommet over det. Fællesskabet har været i centrum, og det var en rigtig god oplevelse, sagde de til TV SYD.

Trods flere chancer blev den første halve time uden mål. Det samme gjorde anden halvleg indtil tre minutter før tid, hvor modstanderne ved et tilfælde får bolden i sønderjydernes net.

Bare 2½ minut før den ordinære spilletid var gået.

- Vi tager meget med herfra, siger anfører Jonas Bertelsen til TV SYD. Det var en glad og individuel oplevelse. Det var også en hel skole, som bakkede op. Nederlaget er ikke altoverskyggende. Nej, det er bedre nu.

DBUs øverste chef var også til fodbold i Odense:

- Det er et udtryk for, at der er entusiasme og glæde ved fodbold som en sport. Det bringer folk sammen, siger DBUs direktør Claus Button-Meyer til TV SYD. Vi får meget ud af det i den brede satsning, vi har. Vi kobler klubber og skoler sammen. Det gør vi her og rundt omkring i resten af landet.

Har I spottet talenter?

- Ja, det har vi faktisk. Der har været flere. Vi har haft vores ungdomslandstrænere samlet til møde i dag. Vi har kigget, og der er absolut talenter imellem.

Måske kan nogle fra Dybbøl vente et opkald?

- Der er absolut dygtige folk med meget potentiale.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden