TV der bevæger dig

Tæt tåge: Politiet opfordrer til at køre hjemmefra i god tid

Kør forsigtigt i tågen, lyder det fra politiet. Arkivfoto. Foto: Knud Erik Christensen.

Der er tæt tåge flere steder i det syd- og sønderjyske. Politiet opfordrer derfor til, at bilister kører hjemmefra i god tid.

Sigtbarheden er dårligere end normalt på de syd- og sønderjyske veje onsdag morgen. En tæt tåge har lagt sig som et tæppe over landsdelen, og det kan skabe farlige situationer og langsommere morgentrafik, forudser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vores patruljer melder om tæt tåge flere steder. Vi kan kun opfordre til, at bilisterne kører hjemmefra i god tid, siger vagtchef Ole Aamann ved Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Særtransport generet af tåge

Tågen gjorde allerede sit indtog i landsdelen tirsdag aften, oplyser politiet. Her måtte chaufføren på en særtransport med et vindmølletårn opgive at komme videre. Tågen generede chaufføren, så han ikke kunne se sine følgebiler i den tætte tåge.

Chaufføren valgte derfor at parkere den 51 meter lange transport i rundkørslen Koldingvej – Ribevej i Toftlund, hvor transporten kunne holde uden at genere den øvrige trafik.

- Jeg har ikke hørt, om den fortsat holder der. Men jeg vil håbe, at de er kommet godt videre, lyder det onsdag morgen fra Ole Aamann.

 


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App