Tattoo-festival i Fængslet

Fra i dag er der mulighed for at få indblik i en verden mange nok har set, men færre kender

Fredag er der tatoveringer i alle afskygninger, når Fængslet i Horsens slår porten op for den internationale tattoo-festival, Prison Ink.

TV SYD lavede en snapchat historie på Prison Ink. Den kan kun ses i 24 timer.
TV SYD lavede en snapchat historie på Prison Ink. Den kan kun ses i 24 timer.
Foto: SnapChat

180 tatovører fra tyve lande, bl.a. USA, Argentina, Spanien, Tyskland, Italien, Finland, England, Sverige og Norge er rejst til festivalen for at vise tatoveringskunsten i sine mange afskygninger.

Besøgende vil opleve tatoveringer blive lavet på stedet, ligesom man kan få indblik i en verden, man måske har set, men ikke kender.

Foruden tatoveringer vil der også være bl.a.  bmx-trickkørsel, grafittikunst og udstilling af amerikanerbiler samt musik af kendte danske kunstnere.

Det er andet år, Prison Ink. Finder sted i Fængslet i Horsens. Sidste år besøgte 2000 mennesker festivalen, og arrangørerne håber på at fordoble dét antal i år.

- Vi har armene over hovedet. Vi var rigtig glade for successen sidste år, så der var ingen tvivl om, at vi måtte på den igen, siger arrangør Daniel Vous Pedersen til TV SYD.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.