Tatoveringer truer top-placering

En tatoveringsmesse i Tre-For Arena i Kolding i næste weekend kan få negativ indflydelse på håndboldklubben KIF Koldings sæson.

KIF Koldings direktør, Jens Boesen, er meget ærgerlig over flytningen af kampen mod AG København til Horsens.

Direktøren bygger sin holdning på, at KIF Kolding også blev nødt til at flytte kampen mod AG København for et år siden. Opgøret blev dengang spillet i Vamdrup, og KIF Kolding tabte 30-31 og fik derefter en middelmådig sæson.

- Det fik da betydning sidste år, det er der ingen tvivl om. Havde vi slået AG København i Kolding, så havde vi da fået en helt anden start på sæsonen. Det siger sig selv, siger Jens Boesen.

- Vi tabte med ét mål på en hjemmebane, som også var en udebane. Sådan er livet, sådan er sport. Det er små marginaler, siger direktøren.

Hjemmebane i Horsens

Jens Boesen vil ikke bebrejde nogen, at KIF Kolding bliver nødt til at flytte kampen, men hans ærgrelse lader sig ikke skjule.
- Det er den største sportsbegivenhed i Kolding i resten af 2011, og den flytter man til Horsens, siger han.
Direktøren har svært ved at sige, hvordan KIF Kolding-holdet står rustet til at udfordre AG København, som i sidste sæson vandt DM-guld på suveræn vis.
- Vi kan i hvert fald spille mere lige op med dem på vores egen hjemmebane, end vi kan oppe i Horsens. Spillerne er utroligt kede af det, og det er vi alle sammen, siger Jens Boesen.