Team Esbjerg forstærker med svensker

Team Esbjerg, som fører grundspillet i damernes håndboldliga, har forstærket sig med svenske Jenny Alm. Forstærkningen er dog først fra 1. juli.

Den vestjyske klub meddelte tirsdag, at Jenny Alm har skrevet kontrakt. Hun kommer fra Sävehof, som netop nu er i gruppe med Viborg i mellemrunden i Champions League.

Cheftræner Lars Frederiksen glæder sig til at få den 1,83 m høje svensker til Esbjerg. Hun har bidraget til tre af de seneste seks års svenske mesterskaber i Göteborg-klubben Sävehof.

- Jenny Alm har i den svenske liga og specielt i Champions League haft en stor rolle som en rigtig god forsvarsspiller for Sävehof. Hun er tillige en god kontraspiller og en stabil angrebsspiller med et godt skud og en lav fejlprocent. Hun vil passe godt ind i Team Esbjergs spillestil, siger Lars Frederiksen.

- Jeg tror, Team Esbjerg kan gøre mig til en bedre håndboldspiller, og at det bliver et spændende hold i den nye sæson, siger 25-årige Jenny Alm i en pressemeddelelse.

- Jeg håber også, at de hårde kampe mod bedre modstandere i den danske liga kan bringe mig tættere på at få en større rolle på det svenske landshold, siger spilleren, der i december vandt bronze ved EM med Sverige.

Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, ser frem til at få glæde af forsvarsspilleren, der også kan bruges i angrebet.

- Jenny Alm har i den svenske liga og specielt i Champions League haft en stor rolle som en rigtig god forsvarsspiller for Sävehof.

- Hun er tillige en god kontraspiller og en stabil angrebsspiller med et godt skud og en lav fejlprocent. Hun vil passe godt ind i Team Esbjergs spillestil, siger Lars Frederiksen.

Aftalen gælder i to år.