Team Esbjerg henter første udesejr i tæt kamp i Aarhus

Vestjyderne var ved at sætte en sikker sejr over styr, men det lykkedes at besejre SK Aarhus med to mål.

Team Esbjerg erobrede onsdag aften førstepladsen i Dame Håndboldligaen, da holdet hentede sin første sejr på udebane i denne sæson i ligasammenhæng.

Træner Lars Frederiksens hold vandt 28-26 ude over SK Aarhus, der led sit første nederlag på hjemmebane.

Kampen så ud til at være afgjort efter første halvleg, men anden halvleg blev noget mere spændende, end Esbjerg-træneren formentlig brød sig om.

Team Esbjerg, der er ubesejret efter syv ligakampe, erobrede momentum fra begyndelsen af kampen og kom hurtigt foran 7-1.

SK Aarhus fik ganske vist reduceret til 6-8, men det var en stakket frist, og ved pausen førte det gæstende mandskab med 17-12.

Alligevel blev det spændende i anden halvleg, hvor Team Esbjerg spillede skidt.

Blandt andre havde Estavana Polman svært ved at finde sit sædvanligvis høje niveau.

Den hollandske bagspiller tog dog ansvar i slutfasen og endte på fire scoringer.

Vestjyderne stillede op til kampen med en smal bænk, der kun gav plads til få udskiftningsmuligheder.

Holdet er blandt andre uden landsholdsspilleren Lotte Grigel, der har fået grønt lys til at finde en klub i udlandet.

Team Esbjerg har 12 point for syv kampe, et point flere end Randers HK, der dog har spillet en kamp færre.