Team Esbjerg henter landsholdsspiller i Holstebro

Team Esbjerg har sikret sig 26-årige Annette Jensen som ny playmaker. Landsholdsspilleren skifter med virkning fra 1. juli 2018 fra TTH Holstebro til Team Esbjerg på en to-årig aftale.

Annette Jensen spillede de seneste af foreløbig otte landskampe i september, da Danmark vandt EM-kvalifikationskampe over Slovenien og Island. Næste opgave er opvarmningen til VM i Tyskland med to landskampe mod Sverige i slutningen af november. 

Hendes store mål er VM, men hun føler sig langt fra sikker på at komme med i den endelige trup. 

- Team Esbjerg har et godt træningsmiljø og især ambitioner om at tilhøre toppen af dansk klubhåndbold og spille Champions League. Derudover har klubben et spændende trænerteam, som jeg forventer at kunne lære meget af. Hvis jeg skal tage det næste skridt og blive endnu bedre, kræver det, at jeg spiller kampe på topniveau og træner med landsholdsspillere dagligt. Jeg kan udvikle mig på alle områder, men særligt skud og finter skal være skarpere, siger Annette Jensen.

26-årige Annette Jensen er fra Fredericia, hvor hun indledte seniorkarrieren, inden hun fortsatte i Horsens HK og Slagelse FH. I 2012 skiftede hun til norsk tophåndbold, hvor hun i tre sæsoner spillede i ligaklubben Vipers Kristiansand. Siden 2015 har hun været en central spiller for TTH Holstebro.

- Annette Jensen har boltret sig i Norge og i TTH. Når hun skifter til Team Esbjerg, kommer hun i en trup med mange landsholdsspillere, og vi vil videreudvikle hende og lægge et lag på de mange gode kvaliteter, hun allerede har, så hun kan blive fast playmaker på det danske landshold. Også på det menneskelige plan passer hun godt ind, siger Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen i en pressemeddelelse om skiftet.