TV der bevæger dig

Team Esbjerg henter norsk stregtalent

Vilde Mortensen Ingstad er klar til at uddele tacklinger i Team Esbjergs forsvar fra næste sæson. Arkivfoto. Foto: Johan Gadegaard, Scanpix

Vilde Mortensen Ingstad har skrevet en toårig aftale med danmarksmestrene.

Det bliver den norske landsholdsstreg Vilde Mortensen Ingstad, der skal erstatte den danske landsholdsspiller Stine Bodholt i Team Esbjerg. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

21-årige Vilde Mortensen Ingstad skifter fra den norske ligaklub Oppsal IF til de danske mestre, og det er et skifte, som hun ser frem til.

- Jeg har længe tænkt på og haft lyst til at prøve noget nyt, og tidspunktet er godt. Jeg glæder mig til at spille i en klub, hvor jeg har indtryk af, at det hele fungerer. Et godt hold med seriøse spillere, siger Vilde Mortensen Ingstad i pressemeddelelsen.

Team Esbjers sportschef, Thomas Hylle, glæder sig over, klubben får en ung, ambitiøs spiller, der allerede har spillet 18 landskampe for Norge.

- Vilde er en alsidig og robust spiller, der er god i både forsvar og angreb, og med sin unge alder er værd at bygge på, siger Thomas Hylle.

Den 21-årige tovejsspiller har en norsk mor og en dansk far bosiddende i Oslo. Hun har derfor familie i Rejsby, Skærbæk og Varde.  

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden