Team Esbjerg i kamp med ny trænerduo på sidelinjen

Den nye trænerduo Lars Frederiksen og Jesper Jensen kommer onsdag aften i aktion for første gang, når Team Esbjerg på udebane møder SK Aarhus.

Team Esbjerg har fremrykket ansættelsen af Jesper Jensen som assisterende cheftræner for ligaholdet, og han tiltrådte tirsdag , hvor også Lars Krogh Jeppesen fratrådte.

Team Esbjerg har gennemlevet sportsligt en vanskelig periode i årets første måned. Onsdagens udekamp mod SK Aarhus er næste mulighed for at hente den første sejr i 2017. 

- SK Aarhus har spillet rimelig godt håndbold, men har i flere kampe mistet sejre til sidst. Bagkæden med Anna Sophie Okkels, Anne Sofie Hjort og Mette Tranborg er stærk, og holdet kan spille mere frit end os. Vi trænger til at få spillet til at fungere og vinde nogle kampe. Jeg håber, at vi kan komme tilbage på sporet og levere en god indsats i Aarhus, siger Team Esbjerg-cheftræner Lars Frederiksen.

Trods den magre pointhøst i januar melder han om god gejst og holdvilje under træningen. Den nytiltrådte assisterende cheftræner, Jesper Jensen, får i Aarhus mulighed for at give sine første impulser til holdet.

- Lige nu har vi behov for godt humør, gejst og fight, og vi skal have overført disse egenskaber fra træningen til kampe. Jeg er sikker på, at Jesper vil kunne give både holdet og mig nogle værdifulde input, siger Lars Frederiksen.