TV der bevæger dig

Team Esbjerg klar til guld-jagt

Lørdag aften løber spillerne fra Team Esbjerg på banen i Ikast til den første af de to hidtil vigtigste kampe i klubbens historie. De skal spille DM-finale mod FC Midtjylland.

- FC Midtjylland-spillerne har været i en finale flere gange, og favoritværdigheden ligger hos dem. Men selv om vores spillere ikke har prøvet det før, har de alligevel oplevet lidt af hvert i håndboldverdenen. Det er grundspillets vindere og de to bedste hold, der mødes, og jeg tror på to spændende og lige kampe, siger Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, på klubbens hjemmeside.

Ligesom i semifinalerne mod Viborg, som resulterede i to etmålssejre, tillægger han ikke hjemmebanen samme betydning som i europæiske kampe.

- De to finalehold minder på mange punkter om hinanden: De vil gerne løbe kontra, spillet bygges forholdsvis systematisk op, de spiller hovedsageligt 6-0-forsvar, og det er de to hold, der har ligaens stærkeste spillere på udskiftningsbænken. Forskellen er, at FC Midtjylland i Sabine Englert i målet og playmaker Nycke Groot har to verdensklassespillere, mens vi satser mere på kollektivet, lyder Lars Frederiksens analyse forud for aftenens kamp.

Cheftræneren har selv spillet otte DM-finaler med Kolding IF og vundet guldmedaljer fem gange, så han ved, hvordan spillerne har det op til to kampe, der er helt specielle i forhold til alt andet, man kan opleve på klub-niveau.

Kampen lørdag aften er første af to finalekampe. Anden finalekamp spilles på Team Esbjergs hjemmebane i Blue Water Dokken lørdag den 23. maj. Og det er en populær kamp at komme ind at se. Allerede nu er samtlige 2.500 siddepladser udsolgt.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden