Team Esbjerg klar til semifinalerne

Team Esbjerg er efter gårsdagens sejr over Team Tvis Holstebro for første gang blandt Danmarks fire bedste kvindehold.

Team Esbjerg vinder sammenlagt kvartfinalerne i Super 6 med 65-61 og er videre til semifinalerne. I går tabte de godt nok med to mål til Team Tvis Holstebro, men forspringet fra første kvartfinale var stort nok til samlet at gå videre til semifinalerne.

- Det her er noget af det bedste, jeg har prøvet som håndboldspiller, helt på højde med pokalfinalen mod Viborg. Jeg kiggede kun op på måltavlen, når vi var bagud med to, for så havde vi styr på det. Det synes jeg faktisk også, at vi havde. Vores bredde over to kampe var bedre end Team Tvis, siger Lotte Grigel der scorede fire mål i kampen.

Over 1800 tilskuere var torsdag aften på plads. Og selvom Team Tvis Holstebro i begyndelsen af 2.halvleg var foran med 18-13, så lykkedes det for Team Esbjerg at få minimeret forspringet og kampen ud holde det på et tåleligt nederlag.

- Det hele blev lidt mere spændende, end jeg havde håbet på. Det mentale spil fik stor indflydelse, at vi ikke turde spille og kom bagud med fem mål. I den fase viste vi dog klassen og kom hurtigt op igen, og især på kontraløb var vi gode. Det her er stort, et resultat, vi kun kunne håbe på inden sæsonen, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Nu venter Viborg HK så i Team Esbjergs første semifinale nogensinde. Den spilles den 19. april i Blue Water Dokken.

 

Kampen i tal

Team Esbjerg - Team Tvis Holstebro 32-34 (13-15)

Målscorere Team Esbjerg: Estavana Polman 9, Tove Seest 7, Johanna Ahlm 5, Maibritt Kviesgaard 4, Lotte Grigel 4, Kirsten Balle 2 og Susanne Kastrup Forslund 1.

1.819 tilskuere i Blue Water Dokken