Team Esbjerg knuser FIF

FIF blev skudt i sænk i begyndelsen af anden halvleg mod Team Esbjerg, der vandt 32-24 i Dame Håndbold Ligaen.

Team Esbjerg cementerede holdets placering i den bedste halvdel af Dame Håndbold Ligaen, da vestjyderne lørdag vandt 32-24 på udebane over FIF.

Kampen mellem de to hold, der begge går efter at komme med i slutspillet, blev aldrig helt spændende, da gæsterne hurtigt tog føringen.

Esbjerg-træner Lars Frederiksen kunne i starten af anden halvleg se sine tropper udbygge pauseføringen på 16-12 til 23-12 på bare otte minutter, og så var det svært at se, hvordan modstanderne fra Frederiksberg skulle kæmpe sig tilbage.

Esbjerg har syv point efter seks kampe og indtager sjettepladsen i Dame Håndbold Ligaen. FIF har ikke fået den forventede start på sæsonen, og holdet har blot to point på en delt næstsidsteplads.