TV der bevæger dig

Team Esbjerg må nøjes med sølv

01:45

Team Esbjergs spillere havde trods skuffelsen over, at det ikke blev til guldmedaljer og dansk mesterskab overskud til at takke publikum for deres store opbakning under den spændende finale i Dokken lørdag aften.

1 af 2

Team Esbjerg spiller 22-22 mod FCM Håndbold og må nøjes med sølvmedaljer. Resultatet betyder DM-guld til FCM Håndbold efter en samlet sejr over to kampe på 45-44.

Over 3300 veloplagte tilskuere var mødt op i Blue Water Dokken i Esbjerg for at følge den afgørende kamp om kvindernes DM-guld mellem Team Esbjerg og FCM Håndbold.

Den første finale, der blev spillet for en uge siden, endte med en smal FCM-sejr på 23-22, og intet var dermed givet forud for aftenens kamp.

Det var to meget tændte mandskaber, der åbnede kampen i højt tempo og med stor kampgejst. FCM kom bedst fra start, men Esbjerg spillede sig op gennem halvlegen og endte med at udligne til den samlede stilling, 33-33, med deres scoring til 11-10 lige før pausefløjtet.

Anden halvleg blev en ren gyser, hvor stemningen i hallen blot voksede i takt med spændingen i kampen. I begyndelsen af anden halvleg havde Esbjerg ellers fået lov til at snuse til DM-guldet, da holdet bragte sig foran med to mål ved stilingen 12-10 og 14-12.

Med et minut tilbage var FCM i front med et mål, 22-21, og selv om Esbjerg udlignede med fem sekunder tilbage på kampuret, så vandt FCM guldet på baggrund af et måls-sejren på hjemmebane.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden