Team Esbjerg snublede igen

Team Esbjerg har fået en dårlig start på det nye år. Mandag aften blev det til nederlag hjemme mod Silkeborg-Voel.

Efter uafgjort i årets første kamp mod oprykkerne fra Skanderborg mødte Team Esbjerg i den anden hjemmekamp i træk en bedre modstander.

Team Esbjerg spillede en dårlig 1. halvleg - men spillede sig lidt op efter pausen uden at kunne true et velspillende hold fra Silkeborg-Voel, der sikrede sig en sejr på 31-28 og to vigtige point i den tætte kamp om slutspilspladser.

Team Esbjerg indtager tredjepladsen - og har neddroslet håbet om at genvinde det danske mesterskab efter, at den hollandske stjerne Estavana Polman meddelte, at hun var gravid.

- Vi var fuldstændig væk i første halvleg og bragte os i en situation, hvor det ikke handlede om at spille godt håndbold, men om glæde og vildskab. Der var noget mere energi i holdet i anden halvleg, og lige nu skal vi løfte os på netop energien og acceptere, at vi ikke kan spille os ud af problemerne. Det er det, vi skal arbejde på under træningen i de 11 dage indtil næste kamp, sagde cheftræner Lars Frederiksen efter nederlaget til Team Esbjergs hjemmeside.